مقالات

نحوه کار با دستگاه فشارسنج عقربه ای + 13 مرحله مهم

این روزها بیشتر از دستگاه فشارسنج عقربه‌ای و دیجیتالی استفاده می‌شود. قیمت مدل‌های دیجیتالی نسبت به عقربه‌ای بالاتر است. از سویی نحوه کار با فشارسنج عقربه‌ای را حتماً باید یاد بگیرید. نحوه کار بسیار آسان بوده و در این مقاله به‌طور کامل با آن آشنا می‌شوید. همیشه این نکته مهم را به خاطر بسپارید که قیمت دستگاه فشار خون ارزان، دلیل بر بی‌کیفیتی آن نیست!!

نحوه کار با دستگاه فشارسنج عقربه ای
نحوه خواندن شماره های فشارخون

بسیاری از افراد از مفهوم اعداد روی فشارسنج اطلاعی ندارند. افرادی که دستگاه فشارسنج ارزان و باکیفیت خریداری می‌کنند بهتر است که اطلاعاتی در مورد اعداد روی دستگاه فشارسنج نیز به دست آورند. این اطلاعات به آن‌ها کمک می‌کند تا از بالابودن و پایین بودن فشار خود مطلع شوند. در ادامه با تفسیر اعداد فشار خون به‌طور کامل آشنا می‌شوید.

  • فشار خون نرمال: عدد سیستولیک کم‌تر از 120 و عدد دیاستولیک کم‌تر از 80 میلی متر جیوه
  • فشار خون تقریبا بالا: عدد سیستولیک بین 120 و 139 و عدد دیاستولیک بین 80 و 89 میلی متر جیوه
  • فشار خون بالا سطح 1: عدد سیستولی بین 140 و 150 و عدد دیاستولیک بین 90 و 99 میلی متر جیوه
  • فشار خون بالا سطح 2: عدد سیستولیک بیش از 160 و عدد دیاستولیک بیش از 100 میلی متر جیوه
  • فشار خون بالای بحرانی: عدد سیستولیک بیش از 180 و عدد دیاستولیک بیش از 110 میلی متر جیوه

هر چند که فشار خون یک بیماری ساده به نظر می‌رسد؛ اما این بیماری در صورت عدم درمان و کنترل می‌تواند به مرگ شما در اثر ایجاد سکته‌ها قلبی و مغزی منجر شود. درواقع، از مهمترین عوارض فشار خون بالا، سکته‌های قلبی و مغزی هستند.  بهترین راهکار برای جلوگیری از این مشکل، خرید دستگاه فشارسنج است. بعضی از افراد به دلایل مختلف فشار سنج عقربه‌ای را به فشارسنج دیجیتالی ترجیح می‌دهند. در این مقاله به‌طور کامل درباره طرز کار با فشارسنج عقربه‌ای آشنا شدید. امیدواریم با خواندن این مقاله اطلاعات کامل درباره نحوه کار با دستگاه فشارسنج عقربه ای را به دست آورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *